Monday, 13 October 2014

Sarung Lengan Lace - SK

Assalam...
Ada yang panggil ini adalah stongan, hand guards, hand socks, stokin lengan dan macam-macam lagi.  Tak kisahlah yang penting dapat memenuhi kesempurnaan pemakaian muslimah dalam menjaga aurat.  Dah try banyak jenis dan pattern tapi ada je masalah.  Masalah utama sebab saya ini jenis kulit elergik, senang jadi gatal dan merah-merah bila grip getah terlalu ketat dan material tak serap peluh.  

Tapi bila pakai sarung lengan lace ini memang puas hati sangat walaupun agak costly sikit.  Kadang-kadang kena ikut prinsip beli-belah alah membeli menang memakai, ayat nak sedapkan hati sendiri.  Material lembut, serap peluh dan getah grip tu pun tak meninggalkan kesan gatal.  Lagi satu lace tu cantik...hehehe.  
Siapa yang berminat nak dapatkan boleh beli online di sini atau berkunjung sendiri ke butik Siti Khadijah di sini.
Wassalam.

No comments:

Post a comment