Tuesday, 21 October 2014

Nescafe - Smoovlatte'

Assalam...
Dapat free tadi masa lalu depan promoter-promoter di stesen Lrt Kelana jaya.  Produk baru agaknya, atau memang dah ada dalam pasaran.  Saya pun tak pasti, lupa nak tanya promoter tu sebab nak cepat tadi.  Bukan peminat kopi atau nescafe pun, tapi dah orang bagi free ambik je.  Pantang dengar perkataan free, iyelah sekarang semua kena duit...so ada yang free memang tak lepas peluang.  Free yang bukan style rebut-rebut tau.  Seorang dah hulur 2 botol, datang seorang lagi bagi  2 botol, katanya untuk ahli keluarga.  Muka teman ini ala-ala ada rakyat jelata yang ramai.  Bagus-bagus, lain kali orang lain pun boleh baca macam tu, so boleh dapat banyak-banyak lagi.  
Ambil untuk bagi en.Abe try product ini.  Dia kadang layan jugak nescafe  ini.  Nanti boleh ler dia komen rasa latte' tu yang sebenar ker tak.  Saya memang tak tahu rasa latte tu macam mana, sebab tak minat kopi kan.  Once a blue month bolehlah layan setengah cawan kopi "O' kampung, itupun yang nipis dan sedikit manis.  Kalau dah pekat-pekat tu serenderlah teman.  Jadi peminat kopi semua, apa tunggu lagi jom mengopi-ngopi dengan smoovlatte' ini, Smooth as silk. 
Wassalam..

No comments:

Post a comment